
8 kedvenc receptünk air fryerben készítve: a húsoktól a desszertig
Rántott finomságok, sült hús és süti is készülhet forró levegős gépben. Mutatjuk a kedvenc receptjeinket, amiket bátran kipróbálhatsz!
Rántott finomságok, sült hús és süti is készülhet forró levegős gépben. Mutatjuk a kedvenc receptjeinket, amiket bátran kipróbálhatsz!
A darált hús kiváló alapanyag megannyi laktató fogáshoz: készíthetsz belőle feltétet, tölteléket, és remekül passzol tésztákhoz.
A rozé borról most biztosan neked is a fröccs jut elsőre az eszedbe. Azonban, ha nem öntöd fel szódavízzel, fantasztikus ételek mellé passzolhat.
10 ismert és kedvelt desszertet szedtünk egy csokorba, ha jártas vagy az édességek világában, biztosan kitalálod őket hozzávalók alapján!
A tavasszal együtt végre a zöldségpaletta is elkezd színesedni: ezúttal a 6 legfinomabb spárgás receptünket válogattuk össze, üdvözölve a friss zöldséget.
Medvehagyma, retek, újkrumpli és még sok-sok finom tavaszi alapanyag, amiből isteni fogások készülhetnek.
Ha túl sok tojást főztél, és a maradékot egy fokkal izgalmasabb formában kínálnád, próbáld ki az alábbi recepteket, szuper ötleteket mutatunk!
A húsvéti lakomáról maradt kalácsból pompás francia bundás kenyér, a sonkából pedig finom sós péksüti vagy izgalmas levesbetét is készülhet.
A húsvéti vendégváró asztalról nem hiányozhatnak a sós sütik, ilyen a pogácsa, sajtos rúd, perec és társaik.
Ha nem tudod, mit süss húsvétra, akkor ezekkel a répás desszertekkel nem foghatsz mellé: megtalálod köztük a nagy klasszikusokat, de gyors, sütés nélküli változatokat is beválogattunk!
A vitaminok az egészségünk fenntartásához nélkülözhetetlenek: az egyik legfontosabb a C-vitamin, ami hozzájárul az erős immunrendszerhez.
Számos olyan gyógynövény van, ami tavasszal a figyelem központjába kerül, főleg az egészségre gyakorolt hatásuknál fogva. Ezúttal 6 ilyet mutatunk be!
Mennyire vagy jártas a magyar konyhában? És a hazai gasztronómia történelmében? Izgalmas kérdéseket gyűjtöttünk egybe, amelyekből még tanulni is lehet!
Készíts otthon különleges ízesített olajokat, melyekkel feldobhatod a fogásokat. Használj olívaolajat vagy szőlőmagolajat és különböző ízesítőket, melyekkel éttermi élményt varázsolhatsz a konyhádba.
Minden élelmiszernek van lejárati ideje, annak is, amiről azt hinnéd, hogy örök életű. Cikkünkből megtudhatod, hogy melyik az az 5 élelmiszer, amivel érdemes óvatosan bánni.
Ha ennél valami édeset, de nem szeretnél sok időt eltölteni a konyhában, akkor ez a receptválogatás neked szól: sütés nélküli csokis desszerteket mutatunk!
Végre itt a várva várt tavasz! Ragyog a nap, nyílnak a virágok és ezzel egyetemben a tavasz termései is egyre színesebbek. Ennek margójára és a „tavasz” jeligére válogattuk össze a legfinomabb muffinreceptjeinket sóstól az édesig.
Itt a tavasz, csicseregnek a madarak, és egyre több friss zöldség kerül ismét a piacra. Ezúttal egy tavaszi levesválogatást állítottunk össze, amelyben a karalábétól egészen a medvehagymáig mutatunk ötleteket.
Legendás filmekből és grandiózus sorozatokból válogattunk: teszteld a tudásod, te mennyire vagy képben a filmek és a gasztronómia világában?
A krémes és egészséges zsírokban bővelkedő avokádót nem lehet nem szeretni: 7 isteni receptet is mutatunk, amelyekben a sokoldalú alapanyag a főszereplő.
A vitaminokban és antioxidánsokban gazdag ételek nemcsak a téli megfázás esetén jönnek jól, de a tavaszi fáradtság ellen is segítenek felvenni a harcot!
A magyar irodalom legnagyobb alakjai, noha már nincsenek köztünk testi valójukban, életükben imádtak enni. Kvízünkkel most próbára teheted a tudásodat, kitalálod, kinek a kedvenc étele volt a túrós csusza és a paprikás csirke?
@sobors.hu