A 10 legjobb túrós recept – A hagyományos túrós csuszától a vaníliás krémtúróig

túrós mákos morzsasüti cover
Legolvasottabb cikkek
Friss és ropogós

A túró az egyik kedvenc alapanyagom, sokoldalúan felhasználható édes és sós ételekbe egyaránt, ráadásul nagyon egészséges, hiszen tele van fehérjével.

A túró tipikusan olyan alapanyag, amelyből sós és édes ételek egyaránt készülhetnek, süteményeket dob fel, de tésztán, ropogósra sült szalonnával is tökéletes ebéd. A túró lehet krémes és rögös (apropó, tudtátok, hogy a rögös túró nemrég uniós oltalmat kapott?).

A túró amúgy is szuper egészséges élelmiszer, mert az alacsony kalória- és zsírtartalom mellé magas fehérjetartalom társul, így diétába is tökéletesen beilleszthető, sportolók is előszeretettel fogyasztják. Persze ez a hatás feldolgozott formában már módosul, de így is arra biztatok mindenkit, hogy egyen sok túrót, és készítsen finom, túró alapú ételeket. 

Cover: Getty Images

Szólj hozzá! ( komment)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőséghez. Részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt is szeretjük