Romantikus vacsora Valentin-napra? Ezekből az éttermekből rendeld meg a különleges menüt

Valentin napi romivacsi cover ok
Legolvasottabb
Cikkek
Friss és
Ropogós

A szerelmesek ünnepén lepd meg a párod egy különleges vacsorával, de most ne te állj a tűzhely mellett, hanem rendeljetek isteni, izgalmas Valentin-napi menüket.

A Valentin-napot lehet szeretni vagy utálni, mégis egyre többen ünneplik. Ezen a napon a szerelmesek valamilyen romantikus gesztussal kedveskednek egymásnak. Sajnos most az elutazás nem opció, sőt, az éttermi romantikus vacsora sem, de szerencsére van pár vendéglátóhely, ahonnan kiszállítják nektek a különlegességeket. Függetlenül attól, hogy rendelsz-e vagy sem, ezt a legényfogó levest készítsd el, biztosan jól fog esni a párodnak.

Kiosk Budapest

A Kiosk Budapest kétféle, egy húsos és egy vegán menüvel készül a romantikázni vágyóknak. A húsos menü főfogása erdei gombás ravioli kacsacommbal, míg a vegán opciót választók sütőtökben sült zöldségeket ehetnek. A menü előételt és desszertet is tartalmaz, ezeket előre kell megrendelni. Aki nem egy egész menüsort szeretne kérni, azoknak az étterem 5 féle box-szal készül, amelyekben az édességeken, finom italokon és egyéb kényeztető falatokon túl virágot és szerelmes sorokat is találtok.

A húsos menü ára 9500 Ft, a vegáné 8500 Ft, a boxok ára pedig 4900 forinttól 19.900 forintig terjed. A menürendeléseket február 11-ig, a box-rendeléseket pedig február 12-ig lehet leadni. 

kiosk valentin napi menü álló

Textúra Étterem

Sárközy Ákos étterméből, a Textúrából 3 fogásos menüt tudsz rendelni, amelyhez természetesen desszert is jár. A menüben előételként kacsamáj terrine-t kóstolhatsz, főfogásnak gyöngytyúkot és báránygerincet ehetsz, a desszert pedig málnás pezsgőmousse fehér csokoládéval.

A menü ára 20.000 forint, melyhez egy üveg gyöngyöző bort is kaptok ajándékba. A fogásokat február 12-ig tudjátok megrendelni. 

Textura velentin napi menü álló

Kánaán Étterem

Az Újlipótvárosban található Kánaán Étterem is kedveskedik Valentin-napi menüsorral, egy könnyedebb, halas fogással a nőknek és egy kicsit laktatóbb, sertéshúsos főétellel a férfiaknak. A menüt február 12-ig lehet megrendelni, az ára pedig 11.900 forint. 

Lehet Lakásétterem

Nagyon izgalmas lehetőséget kínál egy 13. kerületi lakásétterem, a Lehet, ahol vállalják, hogy a párok - a járványügyi szabályokat betartva, vagyis egyszerre csak egy pár lehet jelen a helyiségben - személyre szabott menüsort kapjanak, ki-ki ízlése szerint. A menü ára 16.000 forint. 

romivacsi

Jardinette 

A budai kertvendéglő külön menüsorral készül a nőknek és külön fogásokkal a férfiaknak. A hölgyeknek szánt ételek inkább könnyedebbek, a főfogásban hal és csirke, az urakéban liba- és sertéshús szerepel, amit aztán mindketten csokoládémámorral fejezhetnek be. A menü ára 8970 forint/fő, az ételeket február 14-én délután lehet átvenni. 

Sarki fűszeres

A Sarki fűszeres a kifli.hu-val karöltve állította össze különleges ajándékcsomagjait és kényeztető édességeit Valentin-napra. Rendelhetsz szívalakú nyalókát, különleges csokoládédesszertet, külön ajándékcsomagot állítottak össze a férfiaknak és a nőknek. Az ajándékcsomagok ára 7250 és 12990 forint. 

sarki fűszeres valentin nap álló

Napfényes Étterem 

A kifejezetten vegetáriánus és vegán ételeket kínáló étteremnél is rendelhettek szerelmes menüt, a leves, a főétel és a desszert 4390 forintba kerül, és még egy titkos üzenetet is elrejtettek benne a készítők. Az ételeket február 12-ig tudjátok megrendelni. 

Fotó: cover: Getty Images, belső: Facebook

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon