Így pucold meg percek alatt az avokádót: szuper tippek lépésről lépésre
Az avokádó pucolása egyszerűnek tűnhet, azonban a gyors és biztonságos eredmény eléréséhez fontos szem előtt tartani néhány alapszabályt. Mutatjuk, melyek ezek.
A házi avokádókrém a világ egyik legjobb kencéje: üde, pikáns, tele van jó zsírokkal és rosttal, ráadásul kevés hozzávalóból készül, és percek alatt megvan. Szuper választás pirítósra, de baráti összejöveteleken is érdemes bedobni, mert chips vagy zöldséghasábok mellé verhetetlen.
Arra az esetre is tökéletes választás, ha valami tartalmasabbat akarsz kihozni belőle: főzz mellé egy adag spagettit vagy más tetszőleges tésztát, keverd össze, és már fogyaszthatod is! Ha pedig szénhidrátszegény vagy fehérjedúsabb opciót keresel, akkor válassz alternatív tésztákat: a csicseriborsóból, lencséből vagy más zöldségből készült változatokkal nem foghatsz mellé.
A tésztát főzzük ki a csomagoláson leírtak szerint. Szűrjük le, és tegyük félre.
Közben készítsük el az avokádókrémet az ebben a receptben szereplő leírás szerint.
Adjuk a tésztához az olívaolajat és az avokádókrémet, alaposan keverjük össze, és még melegen fogyasszuk.
Fotók: Getty Images
@sobors.hu