Először a tésztát készítjük el a krémeshez.
A két egész tojást a 10 dkg cukorral és az egy csomag vaníliás cukorral habosra keverjük. Utána adjunk hozzá 2 evőkanál lisztet és 10 dkg puha vajat. Az egészből keverjünk egy szép, homogén masszát.
Ha ez kész, hozzáadjuk a többi lisztet is, a sütőport, a citrom lereszelt héját, az 1 dl tejet és a korábban 4 csepp citromlével felfuttatott szódabikarbónát.
Amint a tészta teljesen krémessé és csomómentessé állt össze, béleljünk ki sütőpapírral egy 20x25 cm-es tepsit, melegítsük elő a sütőt 180 fokra, és kb. 20 perc alatt süssük meg a tésztát. A tűpróbát ne felejtsük el, de általában a 20 perc elég szokott lenni ehhez a tésztához.
Amíg a tészta sül, főzzük meg a pudingot. Ehhez egy lábosban keverjünk össze 5 dkg cukrot, 2 tasak vaníliás cukrot, a 2 tojássárgáját és a 30 g keményítőt. Folyamatos keverés mellett adjuk hozzá az 5 dl tejet. Ha már csomómentes a keverék, tegyük fel főzni, adjuk hozzá a vajat és folyamatos keverés mellett főzzük addig, amíg szépen besűrűsödik. Ha kész, vegyük le a tűzről és pár percet pihentessük a pudingot, amíg felvágjuk a barackokat vékony szeletekre.
Az elkészült tésztát közben vegyük ki a sütőből és hagyjuk benne a tepsiben.
Először a pudingból, még melegében kenjünk egy réteget a tésztára, majd jöhet egy réteg barack. A forma és minta mindegy, ízlés szerint pakolásszuk a pudingos tésztára a barackszeleteket.
Ezután mehet rá egy újabb réteg puding, majd ismét egy réteg szeletelt barack következik.
Ha elkészültünk, kb. 10 percig tegyük félre a sütit.
A leveles tésztát terítsük ki egy lapos tepsibe, vágjuk akkorára, mint az a tepsi, amelyben a krémes többi része várakozik, és süssük meg 10 perc alatt, amíg enyhén barna nem lesz a teteje.
Ha megsült, vegyük ki a tepsiből és fordítsuk rá a krémesre, picit nyomkodjuk le és hagyjuk hűlni pár percet. Ezután tegyük a hűtőbe bő 2-3 órára, majd egy éles, vékony pengéjű késsel, határozott mozdulattal vágjuk fel a krémest.