Melegítsük elő a sütőt 190 °C-ra. A csirkecombokat mossuk meg, töröljük szárazra, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Egy tepsit enyhén olajozzunk ki. Helyezzük bele a fűszerezett csirkecombokat. A friss fügéket mossuk meg, majd vágjuk félbe, és a kisebb darabokra vágott hagymával együtt tegyük a tepsibe, a csirkecombok köré.
Szórjuk meg a combokat a friss rozmaringgal, majd öntsük a tepsibe a fehérbort. Ha extra ízélményre vágyunk, a fügék tetejét enyhén kenjük meg mézzel, hogy karamellizálódjanak sütés közben.
Helyezzük a tepsit a sütőbe, és süssük kb. 40-45 percig, vagy amíg a csirkecombok aranybarnák és ropogósak lesznek. A sütési idő felénél egyszer forgassuk át a csirkecombokat, hogy minden oldaluk szép egyenletesen piruljon.
Ha a csirkecombok kívül ropogósak, belül pedig omlósak, vegyük ki a sütőből, és hagyjuk pihenni pár percig. Tálaljuk a vele sült, karamellizált fügékkel és a szaftos hagymákkal.