A csirke bundájához egy tálban keverjük össze először a száraz hozzávalókat: a lisztet, keményítőt, sütőport, sót, majd adjuk hozzá a tojást és fokozatosan a vizet is. Keverjük addig, amíg egynemű masszát kapunk.
A csirkemellet mossuk meg, tisztítsuk meg és vágjuk kisebb darabokra, ezután keverjük össze a lisztes masszával.
Egy serpenyőben hevítsünk bő olajat, majd egy kanál segítségével adagoljuk a csirkemelldarabokat a forró olajba és süssük aranybarnára.
A szószhoz a hozzávalókat öntsük egy serpenyőbe, és lassú tűzön melegítsük, ameddig a cukor és a méz is felolvad. Vegyük le a tűzről, és forgassuk bele a bundázott csirkemellet.
A rizst pirítsuk meg egy kevés olívaolajon, majd öntsük fel dupla mennyiségű vízzel és lassú lángon, fedő alatt főzzük puhára.
Egy serpenyőben, kevés olívaolajon pirítsuk meg a zöldbabot, fűszerezzük sóval.
Helyezzük egy tálra a szezámmagos csirkét, a rizst és a pirított zöldbabot.