A sütőt melegítsük elő 220 fokra. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
A rákokat tisztítsuk meg és tegyük félre.
Egy kis tálban keverjük össze a kukoricakeményítőt, a sót és a Cayenne-borsot.
Egy másik tálban verjük fel a tojásokat.
A kókuszreszeléket keverjük össze a pankomorzsával.
A megtisztított rákokat forgassuk bele a kukoricakeményítőbe, a felesleget pedig rázzuk le róla.
Mártsuk bele a rákokat a felvert tojásba, majd forgassuk meg a kókuszos morzsában. Érdemes picit rányomkodni a rákokra a morzsát, hogy biztosan jól betakarja őket.
A rákokat tegyük a sütőpapírral kibélelt tepsibe, és enyhén locsoljuk meg olívaolajjal.
Süssük oldalanként 8-8 percig, amíg ropogós nem lesz minden oldaluk.
Ha elkészült, szedjük őket tányérra, és még melegen tálaljuk egy finom mártogatós mellé.