A zöldségeket (hagyma, fokhagyma, sárgarépa, karfiol) tisztítsuk meg. A hagymát és a fokhagymát vágjuk finomra, a répát és a karfiolt tetszés szerint készítsük elő.
A megtisztított húst vágjuk kockákra vagy csíkokra.
A finomra aprított hagymát kevés olajon dinszteljük üvegesre, majd dobjuk rá a húst és pirítsuk 10-15 percig, közben fűszerezzük sóval és borssal. Ezután forgassuk hozzá a fokhagymát, sárgarépát és a karfiolt. A zöldségeket és a húst 5-8 percig pirítsuk, közben keverjük át.
Ezután öntsük fel vízzel és adjuk hozzá a borsót, kukoricát és a tárkonyt. Amikor a sárgarépa és a karfiol megpuhult, keverjük az ételhez a tejszínt, és rottyanásig főzzük.
Az elkészült ételt rizzsel vagy tésztával kínáljuk.