A banánokat hámozzuk meg, majd tegyük bele egy tálba, és egy villa segítségével nyomjuk szét püréállagúra.
Adjuk hozzá a tojást és a mézet, keverjük össze, majd mehet bele a zabpehely is.
A kész masszát tegyük hűtőszekrénybe 10 percre.
A fehér csokit vágjuk kisebb darabokra.
A málnát öblítsük le folyó víz alatt, csepegtessük le, majd azt is vágjuk félbe, vagy picit több darabra.
Amikor kicsit már megszilárdul a massza, keverjük bele a fehércsoki- és málnadarabokat.
A sütőt melegítsük elő 170 fokra (légkeveréssel), egy tepsit pedig béleljünk ki sütőpapírral.
Egy evőkanál segítségével porciózzuk a sütőpapírra a masszát, egymástól néhány cm távolságra, majd 15-18 perc alatt süssük őket aranybarnára.