10 perces narancsos pálcikás jégkrém: ez biztosan felfrissít

11
Nyomtatás
Narancsos-palcikas-jegkrem-c
Legolvasottabb
Cikkek
Friss és
Ropogós

Ez a jégkrém nemcsak finom és természetes, de a citrusnak köszönhetően üdítő is: tej nélkül készül a különlegesség.

Jégkrémek és fagyik nélkül nem lenne az igazi a nyár! A finomságokat pedig otthon is könnyedén elkészítheted, így nemcsak pénzt spórolhatsz, de 100 százalékosan az ízlésed szerint alakíthatod őket.

Most egy narancsos változatot mutatok, amelyhez mindössze 5 hozzávaló szükséges, meg persze egy szilikon jégkrémforma, és máris mehet a fagyasztóba a hűs desszert. A recept különlegessége, hogy sűrű, krémes kókusztejjel készül, amely nemcsak extra aromával egészíti ki a jégkrémet, de tejmentessé is teszi.

Narancsos pálcikás jégkrém

Narancsos-palcikas-jegkrem

Hozzávalók 8 darabhoz

  • 150 ml narancslé
  • 400 ml konzerves kókusztej
  • 2 ek. juharszirup
  • 1 ek. vaníliakivonat
  • 1 csipet
Recept idők

Elkészítés:

Turmixgépben alaposan dolgozzuk össze a hozzávalókat, és ha szép krémes, akkor öntsük jégkrémformákba.

Tegyük fagyasztóba legalább 4 órára, vagy amíg teljesen megdermednek.

3 hónapon belül fogyasszuk el.

Fotók: Getty Images

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon