
Omlósra sült csirkecomb egyszerűen: kömény és füstölt paprika teszi izgalmassá

Egyszerűen készül a pirosra sütött csirkecomb, zamatában azonban különleges, bármilyen köret mellé tökéletes választás.
Sült csirkével sosem lehet mellényúlni, mindenki szereti, egyszerű, mégis ezerarcú sült, hisz rengetegféle variációban tudod elkészíteni.
A sült hús akkor igazán finom, ha időt adsz neki, fűszeres pácban pihenteted. Persze ha nem tervezel előre, gyorsan kell az asztalra tenni, az sem gond, akkor is készíthetsz ínycsiklandó sültet. Négy egyszerű fűszer kell csak hozzá, a köménytől és a füstölt paprikától lesz különleges, intenzív zamata a húsnak. Kínálj mellé friss salátát, köretet, de csak kenyérrel és savanyúval fogyasztva is mennyei.
Omlós, fűszeres sült csirkecomb

Hozzávalók 8 darabhoz
- 8 darab csirkecomb
- só és bors ízlés szerint
- 1 teáskanál őrölt kömény
- 1 teáskanál füstölt paprika
- kevés olaj
Elkészítés:
A csirkecombokat fűszerezzük sóval, borssal, köménnyel és füstölt paprikával, kevés olajjal is forgassuk egybe. 180 fokosra előmelegített sütőben 40-50 perc alatt süssük pirosra.
Fotó: Getty Images
Olvasd el ezt is!