A rókagombát mossuk meg folyó víz alatt, majd itassuk fel róla a felesleges vizet.
A megtisztított gombákat vágjuk falatnyi darabokra, majd tegyük picit félre.
A parmezánt reszeljük le, a fokhagymákat tisztítsuk meg.
Egy nagy lábosban forraljuk fel a tésztának a vizet 1 teáskanál sóval. A tésztát a csomagoláson jelzett ideig főzzük.
Egy nagy serpenyőben melegítsük fel a vajat, nyomjuk rá a megtisztított fokhagymákat, majd közepes lángon pirítsuk fél-1 percig. Ezután adjuk hozzá a gombadarabokat is, és szintén közepes lángon pirítsuk együtt kb. 7-8 percig az egészet.
Ha a gomba már elkezd színt kapni, adjuk hozzá a tejszínt és a reszelt parmezán sajtot is. Óvatosan forgassuk össze az egészet, majd főzzük további 5 percig az egészet, míg sűrűsödik.
Ez idő alatt már a tészta is megfő, így ideje levenni a tűzről és leszűrni, majd rögtön mehet is bele a rókagombás, tejszínes szószba.
Keverjük össze a tésztát és a szószt, majd már tálalhatjuk is.