A darált kekszet keverjük össze a porcukorral, a kakaóporral és a szobahőmérsékletű vajjal.
A meggybefőtt levét keverjük el a rummal vagy rumaromával, és annyit adjunk a kekszes keverékhez, hogy formálható tésztát kapjunk.
Nedves kézzel készítsünk belőle kúp formájú testeket, majd kezdjük el alulról felfelé haladva, körbe-körbe beleszurkálni a csokoládés, kagyló alakú pelyheket.
Az nem baj, ha nem szimmetrikus, a lényeg a végeredményben rejlik, hogy ha ránézünk, elhiggyük róla, hogy az akár egy igazi toboz is lehetne.
A tobozok mérete változtatható, 2x4 cm-es, de akár 3x4 cm-es kúpokat is formázhatunk.
Ha elkészültünk a tobozokkal, tegyük be őket a hűtőbe egy picit megszilárdulni, majd ízlés szerint hintsük meg porcukorral és kínáljuk ezeket az elegáns és ízletes kis tobozsütiket a vendégeinknek.