A csirkemelleket vágjuk hosszában vékony szeletekre. Minden oldalát hintsük be sóval és borssal, majd tegyük félre pár percre.
A petrezselymet mossuk meg, majd csepegtessük le róla a felesleges vizet. Aprítsuk fel.
Vegyünk elő egy nagyobb zárható dobozt vagy üvegedényt. Tegyük bele a befűszerezett csirkemellszeleteket.
Adjuk hozzá az olívaolajat, majd szórjuk rá az összes petrezselymet.
Kézzel vagy egy villa segítségével forgassuk alaposan össze a húst az olajjal és a petrezselyemmel, hogy mindenhol érje a pác.
Fedjük le az edényt vagy dobozt, és tegyük be a hűtőbe legalább 1 órára, de ha egy egész éjszakánk is van rá, ne fukarkodjunk az idővel.
Sütés előtt a grillezőt melegítsük fel közepes lángon, majd helyezzük rá a grillezendő húsokat. Akkor érdemes fordítani őket, amikor látjuk oldalról, hogy már majdnem átsült a húsok egyik fele. Ilyenkor egyébként nem baj, ha picit meg is kapja. Túl magas fokon viszont ne süssük, mert úgy könnyedén kiszáradhat a hús.