A zöldségeket (burgonya, újhagyma, paradicsom) tisztítsuk meg és daraboljuk fel tetszés szerint.
A burgonyát bő, sós vízben főzzük félpuhára, majd szűrjük le és tegyük félre.
A fűszereket (só, bors, Cayenne-bors, fokhagyma-granulátum, füstölt paprika) keverjük össze az olajjal és a mustárral, majd a combokat forgassuk bele. Ha szeretnénk, a bepácolt hús lefedve, hűtőben egy éjszakát is pihenhet, de azonnal a sütőbe is kerülhet.
A fűszeres húst tegyük tepsire, majd toljuk 180 fokosra előmelegített sütőbe, és süssük 30 percig. A sütési idő befejeztével adjuk a combhoz a félpuha burgonyát és a többi előkészített zöldséget. Locsoljunk rá kevés olajat, és toljuk vissza a sütőbe 30-40 percre, amíg a hús szép pirosra sül és a krumpli vajpuha lesz.