A megtisztított hagymát vágjuk finomra, majd kevés olajon dinszteljük üvegesre. Ezután dobjuk rá a darált húst és pirítsuk készre, közben fűszerezzük sóval, borssal, füstölt paprikával és fokhagymával.
A leveles tésztákat nyújtsuk vagy hajtsuk ki, majd hosszában felezzük meg a tésztát, így kapunk négy tésztacsíkot. A tésztacsíkokra pakoljuk rá a húsos tölteléket, majd a tészta szélét kenjük meg tojással. A húsos részre hajtsuk rá a tészta tojással lekent részét, rögzítsük és formázzunk belőle hengert. A tésztahengerekből vágjunk kétujjnyi darabokat, majd sorakoztassuk sütőpapírral bélelt tepsire.
A kis falatokat kenjük meg felvert tojással, ha szeretnénk, szórjuk meg szezámmaggal vagy köménymaggal.
A darált hússal töltött leveles tésztát toljuk 180 fokosra előmelegített sütőbe, és 15-20 perc alatt süssük szép aranybarnára. (A sütési idő függ a csomagok méretétől és a sütőtől, ezért kevesebb vagy több idő is szükséges lehet, hogy szép aranyszínt kapjanak a falatok.)