A gyömbért hámozzuk meg és reszeljük le.
Az öntet hozzávalóit tegyük bele egy közepes méretű befőttesüvegbe, majd alaposan rázzuk fel. Fél órára, vagy akár egy egész éjszakára is, tegyük be a hűtőbe.
A sárgarépát hámozzuk meg, majd vágjuk fel apró kockákra. Egy kisebb lábasban forraljunk fel sós vizet, és kb. 10 perc alatt főzzük benne puhára.
A salátaleveleket öblítsük le, majd csepegtessük le.
A kaliforniai paprikát mossuk meg, majd vágjuk fel apróra.
A konzerves babot és kukoricát csepegtessük le, majd tegyük félre.
A salátához készítsük el a quinoát. A tökéletes quinoa elkészítéséhez itt találunk segítséget.
Egy nagy tálba tegyük bele a kész quinoát és a saláta többi hozzávalóját.
Locsoljuk meg gazdagon az öntettel. Keverjük össze, majd tegyük félre a salátát.
Egy közepes méretű tapadásmentes serpenyőt közepes lángon melegítsünk fel.
Tegyük bele egyesével a tortillalapokat, és mindkét oldalukat melegítsük 30-30 másodpercig.
Az átmelegedett tortillalapot tegyük egy nagy tányérra, majd a közepére szedjünk a salátából. Tegyünk rá 1-2 salátalevelet.
Hajtogassuk össze a tortillát, mintha csak egy ajándékot csomagolnánk. A két szélét hajtsuk be, majd tekerjük fel a tortillát. Így sem alulról, sem oldalról nem hullik majd ki a töltelék.
Végül csomagoljuk sütőpapírba, majd középen vágjuk félbe, és már tálalhatjuk is.