A lisztet a sóval és sütőporral forgassuk egybe, majd a vajat is morzsoljuk hozzá. Ezután a tojást és a hideg vizet is adjuk hozzá (ha szükséges, 1-2 evőkanállal többet is adhatunk), gyúrjuk egyneművé a masszát.
A tésztát csomagoljuk folpackba, és tegyük hűtőbe 30 percre.
A tojásokat üssük keverőtálba, adjuk hozzá a sót, borsot, őrölt bazsalikomot, tejfölt és reszelt sajtot.
A tésztát lisztezett felületen nyújtsuk a forma méretének megfelelőre (23-25 centis), majd simítsuk bele. Ezután villával szurkáljuk meg a tésztát.
A paradicsomot karikázzuk fel, vagy vágjuk félbe, majd helyezzük a tésztára.
A jól felkevert tojásos keveréket öntsük a tésztára, majd toljuk 180 fokosra előmelegített sütőbe 40-45 percre.