Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra, és béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral. Permetezzük be kevés olívaolajjal, hogy a golyók ne ragadjanak le.
Egy nagy tálban keverjük össze a darált húst, a tojást, az apróra vágott vöröshagymát, petrezselymet, az átpréselt fokhagymát, a zsemlemorzsát, a pirospaprikát, és adjunk hozzá ízlés szerint sót, borsot.
Nedves kézzel formázzunk kisebb golyókat, mindegyik közepébe rakjunk egy darabka sajtot, majd rendezzük őket a tepsibe, ügyelve, hogy legyen hely közöttük a sütés közben.
Tegyük a tepsit a sütőbe, és süssük körülbelül 25-30 percig, amíg a fasírtgolyók szépen megpirulnak és aranybarnák lesznek. Közben egyszer meg is forgathatjuk őket, hogy egyenletesen süljön a külsejük.