Készítsük el a tofurántottát füstölt tofuból az ebben a receptben leírtak szerint.
Készítsük el az avokádókrémet az ebben a receptben leírtak szerint.
A hamis sajtszószhoz a kesudiót fél órára áztassuk forró vízbe. Ha megpuhult, szűrjük le, és minden egyéb hozzávalóval együtt tegyük egy turmixgépbe, és mindaddig turmixoljuk, amíg egy homogén, krémes állagot kapunk.
Állítsuk össze a burritókat: minden tortillalapra kanalazzunk egy szimpatikus mennyiséget valamennyi alapanyagból úgy, hogy a legkrémesebbek kerüljenek alulra, a friss zöldségek pedig legfelülre. Tekerjük fel a megtöltött lapokat, különösen figyelve arra, hogy a tölteléket jól becsomagoljuk. Ez megakadályozza, hogy evés közben a hozzávalók kipotyogjanak.
Helyezzük a burritókat egy forró serpenyőbe, és először az illesztés felőli oldalán süssük, majd fordítsuk át, hogy a lehető legnagyobb felület aranybarnára süljön. Azonnal fogyasszuk, amíg még ropogós.