A bulgurt készítsük el a szokásos módon.
A zöldségeket készítsük elő: a sárgarépát tisztítsuk meg, majd karikázzuk fel tetszés szerint. A brokkolit szedjük rózsáira.
Az előkészített zöldségeket forrásban lévő, sós vízben főzzük 7-8 percig, ezután szűrjük le.
A csirkecombokat fűszerezzük sóval, borssal és fokhagymával. Ezután forró levegős sütőben, leheletnyi olajjal meglocsolva süssük készre (200 fokon 40 perc alatt, félidőnél fordítsuk meg.) Ha nincs ilyen gépünk, akkor sütőbe tolva vagy serpenyőben süssük meg a combokat.
A bulgurt forgassuk egybe a főtt zöldségekkel. Kóstoljuk meg, ha szükséges, fűszerezzük sóval és borssal.
Az elkészült combokat pakoljuk a zöldséges bulgur tetejére, így kínáljuk. Ha szeretnénk, friss petrezselyemmel is szórjuk meg az ételt.