Az olajon 5-6 perc alatt pirítsuk aranybarnára a gombát és a tofut, majd vegyük le a tűzről, és a rizspapíron kívül adjunk hozzá minden más hozzávalót. Alaposan forgassuk össze, és igény szerint sózzuk. Mivel a szójaszósz is tartalmaz sót, ezt a lépést hagyjuk a legvégére, így elkerülhetjük, hogy a tölteléket elsózzuk. Tegyük félre.
Egy nagyobb tálat töltsünk meg meleg vízzel, és áztassuk bele a rizslapokat (egyszerre mindig csak egyet): csak addig hagyjuk a vízben, amíg éppen megpuhulnak és formázhatók, de nem esnek szét.
Helyezzük őket tiszta konyharuhára, és vágjuk ketté, majd kanalazzunk rájuk evőkanálnyi tölteléket. A lapok széleit hajtogassuk a töltelékre úgy, hogy háromszöget képezzünk, majd a lelógó részeket rejtsük el, hogy viszonylag szabályos batyukat kapjunk.
Helyezzük őket sütőpapírral bélelt tepsibe, és vékonyan kenjük be olajjal. Tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe, és 15-20 perc alatt süssük aranybarnára.