A burgonyát tisztítsuk meg, vágjuk közepes méretű kockákra, majd bő, sós vízben főzzük puhára. Ezután szűrjük le és sóval, borssal, vajjal, tejföllel törjük simára, majd adjuk hozzá a tojássárgáját és apránként adagolva a lisztet (amennyit felvesz), gyúrjunk belőle rugalmas tésztát.
A tésztát enyhén lisztezett deszkán nyújtsuk 1 cm vastagra.
A tésztát vágjuk egyforma méretű kockákra.
A virsliket vágjuk félbe.
A virslidarabokat tegyük a tésztakockákra, és csomagoljuk bele.
A virslicsomagokat éles késsel vágjuk be, majd sorakoztassuk sütőpapírral bélelt tepsire. Ezután a csomagok tetejét kenjük meg felvert tojással, és szórjuk meg szezámmaggal.
A virslicsomagokat toljuk 180 fokosra előmelegített sütőbe, és 18-22 perc alatt süssük készre.