Melegítsük elő a sütőt 190 fokra. Olajozzunk ki egy 23x33 centis tepsit.
A krumplit pucoljuk meg, vágjuk fél centi vastag karikákra. Főzzük forrásban lévő, sós vízben 5 percig, majd szűrjük le, öntsük fel hideg vízzel, tegyük félre.
Közben a hagymát pucoljuk meg, vágjuk finomra. A fokhagymát reszeljük le. A petrezselymet vágjuk finomra.
Forrósítsunk olajat egy mélyebb serpenyőben, dobjuk rá a hagymát, és dinszteljük puhára. Adjuk hozzá a marhahúst, sózzuk, borsozzuk. Várjuk meg, míg kifehéredik, majd adjuk hozzá a pirospaprikát, reszelt fokhagymát, sűrített paradicsomot, petrezselymet. Keverjünk mindent egybe, majd kóstoljuk meg, ha szükséges, még sózzuk. Húzzuk le a tűzről.
A krumplikarikák harmadát rendezzük el a tepsi alján. Kanalazzuk rá a darált húsos ragu felét, majd ismét krumpli és hús következzen. A maradék krumplival zárjuk.
A tejet keverjük össze a tojásokkal, enyhén sózzuk, borsozzuk. Öntsük a keveréket a darált húsos ragura.
Toljuk az egészet a sütőbe 45-50 percre, míg a tejes-tojásos szósz megszilárdul, a teteje megpirul, a krumpli pedig puha.
Hagyjuk 10 percig hűlni, mielőtt szeletelnénk.