
Keresés
30 találat
Keresés
Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek


Habkönnyű túrógombóc, ahogy a nagyi készítette: így nem fog szétesni főzés közben

30 perces, ropogósra sült cukkinipalacsinta: feta sajt is kerül bele
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós

Pihe-puha zebramuffin: joghurtos kevert tészta az alap

Házi fokhagymás chiliszósz: a grillszezon kötelező kísérője

Kiadós, ízletes csirkés krumplileves: tejszíntől krémes

Így tárold a friss epret, hogy ne penészedjen meg: mutatjuk a technikát

Aranybarnára sült, parmezános csirkeszárny: kezdők is elkészíthetik

Így használd az egyes rizsfajtákat 3. rész: rövid szemű rizsek

Így ápold a vágódeszkát, és hosszú életű lesz: nem mindegy az anyaga sem

Így használd az egyes rizsfajtákat 2. rész – Jázminrizs

Így klopfold a húsokat: nem mindegy, hogy csirke vagy sertés

Egy vegán kamra alapvető kellékei: ezekből mindig lesz mit főzni

5 tipp, melyek lerövidítik a konyhában eltöltött időt: gyorsabban készül el az ebéd

Így használd az egyes rizsfajtákat 1. rész – Basmati rizs

Így dolgozd fel a hagymát, hogy ne legyen sírás a vége: bevált trükköket mutatunk

Így hámozd meg az egészséges pomelót pár egyszerű lépésben

Többé nem ragad a sütőpapír a tésztára: szuper praktikát mutatunk

5 tipp, mire használd a hagymát: takarításnál is érdemes bevetni

Így pucold a gyömbért kanállal: 1 perces pazarlásmentes trükköt mutatunk

Cseréld le a zsemlemorzsát panírozásnál: 4 szuper ötletet mutatunk

A hagymák fajtái és felhasználásuk – Tudod, melyik ételbe valók?

Így lesz szuper ropogós a krumplichips: ezekkel a tippekkel biztos a siker

Így tárold a kenyeret: akár egy hétig is friss maradhat a vekni

Így pucold meg percek alatt az avokádót: szuper tippek lépésről lépésre

5 tipp, mire figyelj, ha sült tarját készítesz: így lesz pirult és szaftos a hús

6 tipp, hogy tartósítsd a zöldségeket: nem csak a fagyasztás létezik

Meddig tárolható a hús a fagyasztóban? Azt is elmondjuk, hogy tedd el

Így fermentálhatsz könnyedén: természetes probiotikum házilag

Tippek a tökéletes farsangi fánkhoz: az olaj hőmérséklete is számít

5 szuper trükk, hogy ne durranjon ki a hurka: a hőfok sem mindegy

Tippek, hogy ne barnuljon meg idő előtt a banán: 3 praktikát mutatunk

Így készítve lesz igazán finom a fasírt: a mama tanácsait érdemes megfogadni

Így készül a legízesebb alaplé: elfelejtheted az ételízesítő kockát

Így tisztítsd a mikrót gőzöléssel: ezzel a módszerrel rengeteg időt spórolsz

8 bevált praktika, ha túl zsíros lett az étel: egyszerű megoldásokat mutatunk

A tarhonya pirítva lesz igazán finom: így gyerekjáték az elkészítése
